Besök

I går kväll kom Monka, Robban och lille Mio hit. Det va evigheter sen vi träffades så här så det va verkligen kul att dom kom. Vi käka lite och så och bara prata.... Tuva hade mest ögon för Mio, men hon lyckades nog stänga in både Monka och Robban i sitt rum i alla fall...för där skulle dom va och leka med henne...så det så!
martin och Robban började med sina sedvanliga utsvävningar om diverse konstiga idéer och uppfinningar som sedemera bara slutar i att man som "sidolyssnare" inte fattar ett dugg.....
När klockan hade passerat natt så åkte de hem och jag hade tänkt läggamej...men då helt plötsligt blev ja jättepigg, märkligt! Så ja såg Wallander-Kuriren innan ja somna....stenhårt!!

 

Tack för en trevlig kväll!


Älsklingsungar!




Kräftskiva med stort K

I går va det ÄNTLIGEN dags för Monka och Robbans kräftskiva!! Oj, oj vilken superkul kväll!! Och ibland ganska tokig kanske....blev en riktig "landetfest" kan man säga...nån kravalde ut i skogen och sov, en annan försvann i tomma intet, nån hade strumpbyxor på huvet (för det va tydligen "jättemodernt i stockholm" ha ha) Ja, kvällen i fråga bjöd på allt....Det va länge sen ja skrattade så hysteriskt.....Det sjöngs snapsvisor och dansades på borden..precis som det ska va alltså!

                 
Nu va ja tyvärr inte så flitig med min kamera, men det fanns ju fler fotografer så det dyker nog upp bilder på andras bloggar såsmåningom....
Men några bilder blev det i alla fall...

Förbannade jävla batteriskit!

Har haft en lugn och skön dag idag....bortsett från vissa stunder....
Åkte till stan för att få barret kapat lite. Såg ut som ja hade lodjurstofsar över öronen och det är ju kanske inte så himla smickrande alla gånger.
Hade tänkte att ja från salongen skulle åka till Ingelsta en sväng....men tyvärr..bilen startade inte! Batteriet helt dött! Som tur va så kunde ja låna mammas bil och under tiden Tuva och ja gick och strosade på Ingelsta så fick Martin äran att åka och inhandla ett nytt batteri och placera detta där det hörde hemma... När bilen gick att åka med igen åkte vi till Lida kullar och käkade kvällsmat....Tuva, även kallad Pizzamonstret fick en liten Vesuvio och Martin och ja åt grillspett...Dom har himmelska grillspett där!

Skönt att komma hem....lite fattigare, men med en ny tröja, en bok och Tuva fick en ny kassaapparat. Alla nöjda! (utom möjligtvis plånboksmalen då...som nu inte har nåt att krubba)

Aj, aj, ja....men ändå inte?

Så va det igår dags att återigen besöka Mia för att få en ny tatuering. Den här gången blev det på foten...Ja va skitnervös för jag hade föreställt mej värsta tänkbara smärta....försökte dock dämpa detta med ett mantra :"jag har faktiskt fött barn, jag har faktiskt fött barn..." Det gick väl sådär...

När hon väl satte igång så va det inte alls lika farligt som ja trodde! Va bäng man är och alltid inbillar sej det värsta!
Ska väl kanske inte påstå att det var särskilt skönt direkt, blev ett par ojanden och ajanden där ja satt med foten i vädret, ha ha!
Otäckast va trots allt att min lilltå fick ett eget liv under proceduren...den ryckte och for som aldrig förr...tur att Mia är förutseende och lyckades parera mina ryck....

  

Amor vincit omnia betyder Kärleken övervinner allt och är ett latinskt ordspråk...
Jag är mycket nöjd!! Tack snälla Mia!

Varning för pappor!

Så här kan det gå när man busar med  sin pappa!
Tuva och Martin höll på och jagade varann och det slutade med att hon sprang rakt in i en vägg....
....och då fick hon näsblod på köpet...
Tur att hon inte är så "kinkig"...blev bara lite ledsen precis när det hände. Sen va det som bortblåst och nu är dom igång och springer igen..



Underbara lördag!

Va hos lilla Hella nästan hela dan i går. Kom väl dit vid 11.30 och åkte hem vid 02... Det är så skönt att bara va! Pyssla, träffas och bara skratta åt idiotsaker.... Uppfriskande!
Fick dock inte så mycke gjort...blev visst bara två klara kort och en drös med halvklara, där inspirationen tröt efter en stund....mne dom kan ja ju göra klart en annan dag...

Upp med Tuva i morse vid sju...det va seeegt! Vid halv nio körde ja upp Martin medan ja själv la mej och tryna igen...till halv tolv!!! Det är inte klokt! Har inte sovit så länge sen innan Tuva föddes....Det va visserligen skönt, men hela dan blir ju såå seg...

En bit på väg...

Nu har jag fått till den bakgrunden jag vill ha i alla fall.... Däremot vill jag ha större bokstäver, andra färger etc, men jag är inge vidare på att koda har jag insett efetr många tappra försök... Det här är alltid en bra början i alla fall.


HJÄLP!

Snälla nån....jag behöver hjälp att "piffa" min blogg....Hur fan bär man sej åt??

AAAAJJJJ!

Satt och bläddrade igenom gamla mappar i datan....snubblade över den här bilden...
Hade nästan förträngt den otäcka smärtan från tillfället, men allt kom tillbaka som om det va igår...
Shit och helvete va ont ja hade!!




Utökning av familjen Stämpel

Idag kom ett litet knubbigt paket på posten adresserat till mej...det va mina nya stämplar som jag beställde igår.. Där kan man snacka om snabb service! Ni som känner mej vet ju att jag dessutom så gott som alltid har otur när det gäller leveranser...men inte den här gången!

På lördag ska jag till Hellavännen och pyssla lite...det ska bli sååå trevligt!!! Jag längtar!! Underbart att få komma hemifrån, BARA jag....få egen tid. Och som jag har hört : "umgås med nån vettig människa"
Det blir kortgörarlördag helt enkelt...om det nu blir nåt gjort ha ha!




Fasen! Jag kom just ihåg att ja skulle omorganisera i förvaringen.... Hej hopp!

Paj och baciller

Rabarbejpajen står i ugnen och det luktar ljuvligt! Snart är den klar och då ska det svullas!
Börjar känna mej lite krasslig, med huvudvärk och halsont...bläää. Hoppas det bara är tillfälligt och försvinner fort fort!!
Tuva har varit gnällig hela dan också dessvärre....kanske har vi en liten bacillusk i huset trots allt....
Får helt enkelt vänta på om det bryter ut...den som lever får se.

Rent ska re va! (bli)



Far fram som ett jehu i badrummet...ikväll är det storstädning av nämnda som gäller! Fasen va skönt det är när man är klar och det är riktigt, riktigt rent!  Nu har jag bara putsning av duschväggarna och torkning av golvet kvar....sen ska jag inta horisontalen i soffan och belönas med ett glas vin eller två....för det är ja värd, så det så!

Förbannade flugor!!

                      Alla dessa flugor som kläcks till förbannelse nu när det blivit varmt ute retar ihjäl mej snart!
Det spelar ingen roll var man sitter eller gör, för nog fan har men snart en fluga nånstans på kroppen .... som kryper och killar..uh, äckel!
Värst är när dom ska envisas med att husera i ansiktet!
Det ända ja kan göra är väl att fortsätta vifta och slå...... men det finns ju flugor som är bra också. Dom DÖDA!




Utökning av garderoben

Sagt och gjort...shoppingrundan avklarad! Mamma va så snäll så ja fick lämna Tuva där under tiden. Det är ju alltid lättare att prova kläder utan baran av nån konstig anledning..
Kom hem med ett par påsar innehållande 2 klänningar, ett par skor, en tröja, en kjol och ett litet nagellack.... Rätt nöjd måste ja säga. Tillhör inte vanligheten att jag BARA handlar till mej själv...blir alltid annat...men inte idag!

Kan man gifta sej i jeans?

Måste åka in till civilisationen idag. Behöver inhandla mej nån klänning eller nåt samt ett par snygga skor. Funderar på lite klack...ingen jätte, men nån lagom hög som ja klarar av att gå i utan att få asont i fötterna.

Det är ju så att vi ska på Kräftskiva och jag tycker det är såå tråkigt att alltid ha jeans. Det är väldigt skönt och praktiskt, men det känns väldigt trist... Vem vet, jag kanske rent av hittar ett par nya jeans....=)

Se hit!!

Hella och Anna har börjat sälja sina kort på nätet.
                             Kika in på deras sida vetja!!!                                             

                                  Anna och Hella säljer numera sina kort på Nätet. Kika in vetja!!

Dreglat över mc-film och druckit vin....märkligt, det låter inte alls som jag

Haft en bra och dålig dag samtidigt idag...Bra för att jag har mått bra och hunnit en hel del här hemma och dålig för att  dan har kännts väldigt lååång och vaaarm. Inte svårare än så ha ha! Lättade dock upp min kväll med en flarra rött och det va ljuvligt! (Det är semesteralkon som talar...)

För övrigt såg jag Tourqe nu på kvällen (en film för er som nte vet). Det är en riktig B film, men det är ju lördag så det är inte mycke annat på tv då tyvärr... Skit samma... en b film som sagt, MEN "hjälten" i filmen åker mc.....bra! Och jag vet inte vad det är men det faller i alla fall mej i smaken =)  En riktigt charmig machokille ha ha!

Nu väntar restenav mitt vin och sen kudden..killevipp!

Dags att ändra lite

Tyckte det va dags att göra en liten förändring....Hepp!
Från och med idag skriver jag alltså på blogg.se istället....


RSS 2.0