För er som inte vet: Grisfarmar luktar fruktansvärt!

I går va min lilla Hella och jag i skogen för att plocka svamp. Mamma hade tipsat om en bra skog som vi gav ett försök... Först gick vi och gick och gick och gick.....fanns typ bara röda svampar med vita prickar på....Va lite inne på ett tag om lilla mammsen had elurat mej för att få ha sitt svampställe i fred...då plötsligt(!) så kom vi fram till ett ställe där det va så fruktansvärt mycka svamp att vi bara kunde sitta och plocka korgarna fulla...Helt sjukt!!
Efter det fick vi åka hem till Hella för att tömma korgarna och sedan bege oss till nästa skog.....där va svamplyckan inte lika enorm, men några små rackare blev det i alla fall....
Däremot gick det väl inte så jättebra när vi skulle ut ur skogen för att komma till bilen.... Vi kom ut på en stig som vi tänkte "nog måste leda till bilen"...Ja, eller hur!! Vi kom lång utav helvete fel kan man säga....fick traska över både stubbåker och leråker innan vi fick syn på en bondgård som vi tog sikte på....ringde även till min snälla mamma som senare kom och plockade upp oss på Å vägen för att köra oss till bilen.....som stod ett par kilometer bort....vi gick alltså en skaplig omväg, men shit va motion vi fick! Prova själv att gå på en knölig leråker med gummistövlar som har flera kilo lera på sej så får ni se..=)

 

Vi va ju som vanligt skitsnygga dagen till ära också....


Kommentarer
Postat av: Hella

Hahaha..vilken resa!! Det va så himla kul!! Trots lite panik en stund..haha.

Puss på dig.

2009-09-16 @ 09:02:35
Postat av: Elin

Ha ha, ja det blev ett trevligt äventyr =)

Jag snodde dina kort....hoppas det va ok...

Hoppas ni får mycke gjort idag.

Puss och kram

2009-09-16 @ 12:11:30
Postat av: Marita

Vad duktiga ni var! och vad med svamp. Det är nästan behövligt att ha med sig karta och kompass i skogen. Tur att ni kom hem i alla fall.

2009-09-16 @ 19:19:37
URL: http://tussemaja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0